خرما درخمیر
خرما در خمیر
مواد لازم | ||
1 |
آرد سفید |
250 گرم |
2 |
کره |
5 تا 25 گرم |
3 |
خرما رطبی |
40 تا 50 عـدد |
4 |
زرده تخم مرغ |
2 عـدد |
5 |
ماست غلیظ |
2 قاشق غذاخوری |
6 |
بیکینگ پودر |
2 قاشق غذاخوری |
7 |
نمک |
کـــــــــــمی |
8 |
گردو(4/1 گردودرهرخرما) |
به تعداد خرما |
طرز تهیه خرما درخمیر :
1- آرد + نمک + زرده های تخم مرغ + کره نرم شده + ماست غلیظ مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
2- سپس خمیر را درون نایلون قرارداده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم .
3- خرماها را هسته گرفته و درون هر کدام یک چهارم گردو قرار می دهیم .
4- سپس مقداری از خمیر را برداشته و با وردنه نازک می کنیم و با کاتر گرد برش می زنیم .
5- سپس یک خرما وسط آن قرارداده وآنرا می پیچیم تا به شکل بیضی درآید و بقیه را نیز به همین روال تهیه می کنیم .
6- سپس درون سینی کاغذ انداخته روی هر خمیر کمی زعفران می مالیم و با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم .
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۰۲/۰۹