اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

طرز تهیه فلافل

يكشنبه, ۲۸ فروردين ۱۴۰۱، ۰۶:۲۵ ق.ظ


طرز تهیه فلافل 

 

فلافل

 

مواد لازم

1

نخود

     1           پیمانه

2

باقالای زرد

     1           پیمانه

3

آرد نخودچی

   2/1          پیمانه

4

بلغور خام

   4/1          پیمانه

5

پیاز رنده شده

    1           عدد

6

سیر

    4   تا  5   حبه

7

پودر نان

     1           قاشق مربا خوری

8

فلفل قرمز

     1           قاشق مربا خوردی

9

زرد چوبه

     1           قاشق مربا خوری

10

تخم گشنیز

     1           قاشق مربا  خوری

11

پودر زیره سیاه

     1           قاشق مربا خوری    

12

نمک و روغن

    به   میزان   لازم

 

 

طرز تهیه فلافل  :


1-    نخود ، باقالا و بلغور را از قبل بخیسانید.
2-    سپس این مواد را در غذا ساز ریخته تا کاملا خمیر و یکدست شوند.
3-    سپس ادویه ها + آرد نخودچی + نمک را به آنها اضافه کنید .
4-    سپس پیاز را رنده کرده و تفاله آنرا به مواد بالا اضافه کنید.
5-    سپس در قالب مخصوص فلافل بریزید و در روغن فراوان سرخ کنید.
6-    سپس مواد را روی پد روغن گیر بگذارید تا روغن آن گرفته شود .
7-    سپس بصورت ساندویچ سرو کنید.

 

لطفا نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی