اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ترشی آلبالو

يكشنبه, ۱۴ خرداد ۱۴۰۲، ۰۶:۲۳ ب.ظ

ترشی آلبالو

 

 

مواد لازم

1

آلبالو تازه

     1    کیلوگرم

2

سرکه سفید

     2    لیوان

3

آب

    1/5  لیوان

4

نبات شاخه ای

     نصف شاخه    

5

نمک

     نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :
1-    آلبالوها را شسته و تمیز کنید.
2-    سپس آلبالوها را درون ظرف شیشه ای بریزید.
3-    سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و روی آلبالوها درون شیشه بریزید.
4-    نیمی ازشاخه نبات را درون شیشه بیندازید.
5-    سپس در شیشه را بسته و به مدت  20 روز در جای خنک و تاریک قرار دهید .
نکته : مخلوط آب و سرکه در حدی باشد که روی سطح آلبالوها را کامل بپوشاند.

 

لطفا

نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی