کرم کارامل
کرم کارامل
مواد لازم | ||
1 |
زرده تخم مرغ |
4 عدد |
2 |
شکر |
یک سوم پیمانه |
3 |
خامه زده شده |
نصف پیمانه |
4 |
شیر |
2 پیمانه |
5 |
آب |
4 قاشق غذاخوری |
6 |
پودرژلاتین |
1 قاشق سوپ خوری |
7 |
وانیل |
یک چهارم قاشق چای خوری |
مواد لازم سس کارامل | ||
1 |
شکر |
دو سوم پیمانه |
2 |
آب |
10 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کرم کارامل:
1- ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی حرارت بن ماری (بخار کتری) قرارداده تا ژلاتین کاملا حل شود.
2- در یک ماهی تابه کوک مواد سس کارامل (آب و شکر ) را مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم و ملایم قرار می دهیم تا بصورت کارامل در آید و سپس از روی حرارت بر می داریم و درون قالبی که می خواهیم دسر در آن آماده کنیم می ریزیم .
3- ظرفی را برداشته ، زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.
4- شیر را درون شیرجوش قرارداده و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
5- سپس شیر گرم شده را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا تخم مرغ درون آن نبندد.
6- سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می کنیم .
7- خامه را با همزن زده تا کمی نرم شوند
8- سپس خامه زده شده را به مواد بالا اضافه می کنیم و کمی که خنک شد درون قالب می ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بسته شود .
9- سپس از قالب خارج کرده و میل نمائید .
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۱۰/۲۵