اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۲ مطلب در دی ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۵
دی

کرم کارامل

 

مواد لازم

1

زرده تخم مرغ

     4                   عدد

2

شکر

 یک سوم              پیمانه

3

خامه زده شده

  نصف                پیمانه

4

شیر

     2                  پیمانه

5

آب

     4                  قاشق غذاخوری

6

پودرژلاتین

     1                  قاشق سوپ خوری

7

وانیل

    یک چهارم         قاشق چای خوری

 

مواد لازم سس کارامل

1

شکر

   دو سوم             پیمانه

2

آب

     10               قاشق غذاخوری


طرز تهیه کرم کارامل: 

 


1-    ابتدا پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و روی  حرارت بن ماری (بخار کتری) قرارداده تا ژلاتین کاملا حل شود.
2-    در یک ماهی تابه کوک مواد سس کارامل (آب و شکر ) را مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم و  ملایم قرار می دهیم تا بصورت کارامل در آید و سپس از روی حرارت بر می داریم و درون قالبی که می خواهیم دسر در آن آماده کنیم می ریزیم .
3-    ظرفی را برداشته ، زرده تخم مرغ و شکر و وانیل را مخلوط کرده و با همزن می زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.
4-    شیر را درون شیرجوش قرارداده و روی  حرارت قرار می دهیم تا گرم شود.
5-    سپس شیر گرم شده را به مواد تخم مرغی اضافه می کنیم و تند تند هم می زنیم تا تخم مرغ درون آن نبندد.
6-    سپس ژلاتین حل شده را به مواد اضافه می کنیم .
7-    خامه را با همزن زده تا کمی نرم شوند 
8-    سپس خامه زده شده را به مواد بالا اضافه می کنیم و کمی که خنک شد درون قالب می ریزیم و به مدت 6 تا 8 ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بسته شود .
9-    سپس از قالب خارج کرده و میل نمائید .

کرم کارامل

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس    09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۹
دی

بستنی سنتی 

 

برای تماشای ویدیوی آموزشی تهیه بستنی سنتی اینجا را کلیک کنید

 

 

مواد لازم

1

شیر

     3                    پیمانه

2

شکر

     1                    پیمانه

3

گلاب

     5/1                 پیمانه

4

خامه قنادی

     2/1                 پیمانه

5

آب

     2/1                 پیمانه

6

هل

     4/1           قاشق چایخوری

7

ثعلب

      1             قاشق سوپخوری

8

زغفران

      2             قاشق سوپخوری



طرز تهیه بستنی سنتی :

 


1-    شیر را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار می دهیم تا شکر حل شود.
2-    ثعلب را با آب مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار می دهیم تا کاملا حل شود.
3-    سپس ثعلب حل شده را به شیر ولرم شده اضافه می کنیم .
4-    خامه را با همزن زده تا فرم بگیرد .
5-    سپس خامه را به مواد شیر اضافه می کنیم .
6-    گلاب را نیز اضافه می کنیم .
7-    سپس زعفران غلیظ را اضافه می کنیم .
8-    مواد که کاملا مخلوط شد درون ظرف پلاستیکی در دار ریخته و به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار می دهیم .
9-    بعد از 2 ساعت از فریزر خارج کرده و با همزن دستی مواد را کاملا مخلوط می کنیم و مجددا درون فریزر قرار می دهیم .
10-    نیم ساعت بعد از فریزر خارج کرده و مجددا باهمزن دستی مخلوط می کنیم اینکار را تا 10 بار انجام می دهیم .
11-    پس از اتمام 10 بار همزدن ، به مدت 24 ساعت درون فریزر قرار  می دهیم و سپس سرو می کنیم .
نکته : 
- اگر خواستیم خامه روی بستنی قرار دهیم ابتدا کمی خامه قنادی را با همزن زده تا کاملا فرم بگیرد سپس یک تکه فویل برداشته و خامه را روی آن می مالیم و صاف می کنیم و داخل فریزر قرار می دهیم تا کاملا منجمد و سفت شود سپس از فریزر خارج کرده و به قطعات دلخواه خرد می کنیم و برای تزئین روی بستنی قرار می دهیم.


 

بستنی سنتی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس    09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان