اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در بهمن ۱۳۹۹ ثبت شده است

۱۴
بهمن

حلیم وعدس

(اصفهانی ها)

 

1- حلیم (گندم)

 

مواد لازم پخت حلیم

1

گندم

     1     لیوان

2

شیر پر چرب

     2     لیوان

3

آب

     6     لیوان

4

پیاز

     1     عدد

5

روغن حیوانی یا کره

   به میزان لازم

6

نمک

   به میزان لازم

7

دارچین جهت تزئین

   به میزان لازم   

8

گوشت سینه مرغ یا بوقلمون

       200    گرم

 

 

طرز تهیه حلیم گندم  :


1-    گندم را 24 ساعت در آب بخیسانید.
2-    سینه مرغ  با بوقلمون را با یک عدد پیاز کمی فلفل و برگ بو بپزید تا کاملا پخته شود .
3-    کمی از آب گوشت را کنار بگذارید و سینه را با گوشت کوب بکوبانید تا کاملا حالت پنبه ای پیدا کند .
4-    سپس گندم های خیس خورده را درون ظرفی ریخته و  6 لیوان آب به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا پخته شود .
5-    دراواخر پخت آب گوشت را به آن اضافه کنید تا مزه بهتری پیدا کند .
6-    زمانی که کاملا آب آن بخار شد 2 لیوان شیر را به  آن اضافه کنید و بگذارید تا شیر نیز کمی بخار شود .
7-    سپس گوشت کوب برقی را داخل مواد حلیم کنید تا کاملا مواد حالت خمیر شکل پیدا کند .
8-    سپس مواد را از صافی کمی درشت رد کنید تا پوسته های گندم از مواد جدا شوند.( این مرحله دلخواه است )
9-    سپس گوشت پنبه ای شده را به مواد اضافه کنید ودر آخر  روغن  ، نمک  را نیز اضافه کنید و روی حرارت قراردهید تا مواد یکدست شود .
10-    سپس درظرف مورد نظر کشیده و با دارچین و کمی سینه مرغ ریش ریش شده تزئین کنید .
نکته : بهترنی گندم برای حلیم ، گندم جنوب است .
نکته : می توان بجای گوشت سفید از گوشت قرمز استفاده کرد.

 

2- عدسی

مواد لازم پخت عدسی

1

عدس ریز

     250          گرم

2

پیازمتوسط

       1           عدد

3

آرد سفید

    2  تا  3       قاشق غذاخوری

4

آب

به میزان لازم   (بسته به نوع عدس)

5

روغن

به میزان لازم

6

نمک وفلفل و آویشن

به میزان لازم


 

طرز تهیه عدسی  :

 


1-    عدس ها را به مدت 3 ساعت بخیسانید.
2-    پیاز را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید .
3-    عدس های خیس خرده را با 2 تا 3 لیوان آب  روی حرارت قرار دهید  تا کاملا پخته شود .
4-    آرد را تفت دهید تا بوی خامی آن  کاملا برطرف شود .
5-    سپس آرد و نمک و فلفل را در اواخر پخت عدس ها به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود .
6-    سپس با گوشت کوب دستی آنرا بکوبید تا حالت خمیری پیدا کند.
7-    سپس کمی روغن به آن اضافه کنید و درظرف اصلی بریزید و آنرا تزئین کنید .

 

 

حلیم و عدس اصفهانی ها

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس    09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان