اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۶ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۵
خرداد

دلمه بادمجان ، گوجه و فلفل دلمه ای

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۳
خرداد

دسر تزریقی 3

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۳
خرداد

دسر تزریقی 2

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۳
خرداد

دسر تزریقی 1

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۰
خرداد

رشدی

 


(غذایی بین المللی است که اصل آن سوئیسی است )

 

مواد لازم

1

قارچ 

1             بسته کوچک

2

سیب زمینی

2             عـــــــــــدد

3

پیاز متوسط حلقه شده

2             عـــــــــــدد

4

آرد گندم

1           قاشق غذاخوری

5

سویا  سس

2 الی3     قاشق غذاخوری

6

شیر پر چرب

 1            لیــــــــوان

7

مرغ (بجای مرغ از کدو هم می توان استفاده کرد)

300         گــــــــــرم

8

روغن

   به    میزان   لازم

9

خامه -----------------------------------  

یا کره -----------------------------------

یا روغن زیتون----------------------------

2 الی 3    قاشق غذاخوری

50       گرم

   کـــــــــمی

 

طرز تهیه رشدی :

 


1-    در ابتدا ماهیتابه را گرم کنید.
2-    سپس سیب زمینی(با رنده درشت دستی رنده کنید که البته بهتراست با غذاساز ریزشود)  بصورت رشته رشته و فورا قبل از اینکه سیب زمینی سیاه شود سیب زمینی را وسط ظرف ریخته و با یک قاشق  کف ماهیتابه پهن کنید وروی آن را صاف کنید و فشاردهید تا فشرده و متراکم شود.
3-    سپس شعله را زیاد کنید ، بهتراست قبل از ریختن در ماهیتابه نمک و زرد چوبه داغ به آن اضافه کرده و بگذارید تا دوطرف آن سرخ شود.
4-     درون ظرفی دیگرابتدا کمی روغن ریخته و پیاز ومرغ ها را نیز اضافه کرده  و سرخ کنید.
5-    قارچ را حلقه حلقه کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
6-    حالا یک لیوان سرپر شیر پرچرب ویک بسته عصاره مرغ را اضافه  کنید.  
7-    سپس 2 الی 3 قاشق غذاخوری سویاسس اضافه کنید.
8-    سپس یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده و با همزن دستی بزنید.
9-    سپس خامه را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی بزنید  تا یکدست شود.
10-    مدام مواد بالا را هم بزنید  و کمی فلفل سیاه اضافه کنید .
11-    سپس وقتی سیب زمینی های درون ماهیتابه را تکان دادید و مانند یک ته دیگ تکان خورد حالا از این طرف و آن طرف کرده تا دو طرف شبیه ته دیگ سرخ شود.
12-    سپس سیب زمینی سرخ شده را درون سینی قرارداده و ازمایع مرغ بالا وسط آن بریزید و با کمی جعفری تزئین کنید .

 

رشدی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۳
خرداد

خاگینه مغزدار

 

مواد لازم

1

تخم مرغ

     2              عـــــــدد

2

ماست

     2       قاشق   غذاخوری

3

آرد

     2       قاشق   غذاخوری

4

زغفران دم شده

     2       قاشق  غذا خوری

5

هل سبز

  نک       قاشق  چای خوری

6

وانیل

  نصف     قاشق  چای خوری

7

بکینگ پودر

  نصف     قاشق  چای خوری

8

شکر

    2              لیــــــــوان

9

گلاب

  4/1             لیـــــــــ‌وان

10

آب

  4/3             لیــ‌ـــــــوان

11

مغزیجات   به دلخواه

  نصف           لیـــــــــوان

12

دارچین

      به   میزان   لازم

 

 

 

طرز تهیه خاگینه مغزدار

 


1-    مغزیجات دلخواه را پودر کرده و با دارچین مخلوط کنید.
2-    شکر + گلاب + هل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید . به مدت 4 تا 5 دقیقه بجوشد ، سپس کنار بگذارید  تا سرد شود .
3-    سپس تخم مرغ + وانیل + زعفران را خوب مخلوط  کنید .
4-    سپس ماست را اضافه کنید  .
5-    درآخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید  .
6-    ماهیتابه نچسبی را کمی چرب کنید  و روی حرارت ملایم قرارداده تا کمی داغ شود .
7-    سپس نیمی از مواد تخم مرغی را داخل ماهیتابه ریخته و بگذارید  تا کمی خودش را بگیرد .
8-    سپس مخلوط مغزیجات پودر شده و دارچین را روی آن بریزید  و بقیه مواد تخم مرغی را روی آن ریخته و اجازه دهید  تا خوب بپزد و طلایی شود .
9-    سپس خاگینه را بعداز پخت طرف اول برگردانید  تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
10-    سپس شیره سردشده را روی آن بریزید و پس از برش میل کنید .
 

خاگینه مغزدار

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان