(غذایی بین المللی است که اصل آن سوئیسی است )
مواد لازم | ||
1 |
قارچ |
1 بسته کوچک |
2 |
سیب زمینی |
2 عـــــــــــدد |
3 |
پیاز متوسط حلقه شده |
2 عـــــــــــدد |
4 |
آرد گندم |
1 قاشق غذاخوری |
5 |
سویا سس |
2 الی3 قاشق غذاخوری |
6 |
شیر پر چرب |
1 لیــــــــوان |
7 |
مرغ (بجای مرغ از کدو هم می توان استفاده کرد) |
300 گــــــــــرم |
8 |
روغن |
به میزان لازم |
9 |
خامه ----------------------------------- یا کره ----------------------------------- یا روغن زیتون---------------------------- |
2 الی 3 قاشق غذاخوری 50 گرم کـــــــــمی |
1- در ابتدا ماهیتابه را گرم کنید.
2- سپس سیب زمینی(با رنده درشت دستی رنده کنید که البته بهتراست با غذاساز ریزشود) بصورت رشته رشته و فورا قبل از اینکه سیب زمینی سیاه شود سیب زمینی را وسط ظرف ریخته و با یک قاشق کف ماهیتابه پهن کنید وروی آن را صاف کنید و فشاردهید تا فشرده و متراکم شود.
3- سپس شعله را زیاد کنید ، بهتراست قبل از ریختن در ماهیتابه نمک و زرد چوبه داغ به آن اضافه کرده و بگذارید تا دوطرف آن سرخ شود.
4- درون ظرفی دیگرابتدا کمی روغن ریخته و پیاز ومرغ ها را نیز اضافه کرده و سرخ کنید.
5- قارچ را حلقه حلقه کرده و به مواد بالا اضافه کنید.
6- حالا یک لیوان سرپر شیر پرچرب ویک بسته عصاره مرغ را اضافه کنید.
7- سپس 2 الی 3 قاشق غذاخوری سویاسس اضافه کنید.
8- سپس یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کرده و با همزن دستی بزنید.
9- سپس خامه را اضافه کرده و دوباره با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
10- مدام مواد بالا را هم بزنید و کمی فلفل سیاه اضافه کنید .
11- سپس وقتی سیب زمینی های درون ماهیتابه را تکان دادید و مانند یک ته دیگ تکان خورد حالا از این طرف و آن طرف کرده تا دو طرف شبیه ته دیگ سرخ شود.
12- سپس سیب زمینی سرخ شده را درون سینی قرارداده و ازمایع مرغ بالا وسط آن بریزید و با کمی جعفری تزئین کنید .
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
مواد لازم | ||
1 |
تخم مرغ |
2 عـــــــدد |
2 |
ماست |
2 قاشق غذاخوری |
3 |
آرد |
2 قاشق غذاخوری |
4 |
زغفران دم شده |
2 قاشق غذا خوری |
5 |
هل سبز |
نک قاشق چای خوری |
6 |
وانیل |
نصف قاشق چای خوری |
7 |
بکینگ پودر |
نصف قاشق چای خوری |
8 |
شکر |
2 لیــــــــوان |
9 |
گلاب |
4/1 لیـــــــــوان |
10 |
آب |
4/3 لیـــــــــوان |
11 |
مغزیجات به دلخواه |
نصف لیـــــــــوان |
12 |
دارچین |
به میزان لازم |
1- مغزیجات دلخواه را پودر کرده و با دارچین مخلوط کنید.
2- شکر + گلاب + هل را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید . به مدت 4 تا 5 دقیقه بجوشد ، سپس کنار بگذارید تا سرد شود .
3- سپس تخم مرغ + وانیل + زعفران را خوب مخلوط کنید .
4- سپس ماست را اضافه کنید .
5- درآخر آرد و بکینگ پودر را اضافه کنید .
6- ماهیتابه نچسبی را کمی چرب کنید و روی حرارت ملایم قرارداده تا کمی داغ شود .
7- سپس نیمی از مواد تخم مرغی را داخل ماهیتابه ریخته و بگذارید تا کمی خودش را بگیرد .
8- سپس مخلوط مغزیجات پودر شده و دارچین را روی آن بریزید و بقیه مواد تخم مرغی را روی آن ریخته و اجازه دهید تا خوب بپزد و طلایی شود .
9- سپس خاگینه را بعداز پخت طرف اول برگردانید تا طرف دیگر نیز طلایی شود.
10- سپس شیره سردشده را روی آن بریزید و پس از برش میل کنید .
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید