سوسیس خانگی
مواد لازم |
1 |
فیله یا سینه مرغ یا بوقلمون |
500 گرم |
2 |
روغن مایع |
50 گرم |
3 |
آرد سفید |
50 گرم |
4 |
آب و یخ |
100 گرم |
5 |
شیرخشک |
15 گرم |
6 |
پودر نشاسته |
20 گرم |
7 |
سیر |
3 حبه |
8 |
تخم مرغ |
1 عدد |
9 |
میخک |
1 عدد |
10 |
رازیانه |
1 نخود |
11 |
پودر ریشه جوز |
1 نخود |
12 |
تخم گیشنیز |
1 نخود |
13 |
فلفل سفید |
2/1 ق م |
14 |
فلفل قرمز |
2/1 ق م |
15 |
پودر سیر |
1 ق م |
16 |
پودر پیاز |
1 ق م |
17 |
زنجبیل |
1 و2/1 ق م |
18 |
هل |
2/1 ق م |
19 |
اویشن |
2/1 ق م |
20 |
دارچین |
4/1 ق م |
21 |
پاپریکا |
4/1 ق م |
22 |
شکر |
2 ق چ |
23 |
نمک |
3 ق چ |
1- ابتدا گوشت تازه را درفریزر قرارداده تا کمی منجمد شود
2- پس از یخ زدن تکه تکه کرده و با 3 حبه سیردرچرخ گوشت می ریزیم و سه مرتبه آنرا چرخ می کنیم .
3- سپس در میکسر ریخته و به آن روغن مایع و ادویه ها را اضافه می کنیم .
4- سپس تخم مرغ را مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
5- سپس حدود 3 الی 4 دقیقه با غذاساز هم می زنیم و مرتب با قاشق تمیز کرده تا کامل مخلوط شود و بعد آب و یخ + آرد + شیرخشک + نشاسته را اضافه می کنیم .
6- سپس در آخر نمک و شکر را اضافه می کنیم تا خمیر مناسب صورتی رنگی بدست آید.
7- بعد از آن مواد را داخل قیف پارچه ای ریخته و سرقیف را داخل بگ سوسیس قرارداده و فشار می دهیم و به اندازه دلخواه آنرا گره زده بصورتیکه حتی المقدور تمامی هوای آن خارج شده باشد یعنی بگ حاوی مواد را هواگیری می کنیم .
8- پس از آماده شدن بگ ها ، آنها را در بخارپز یا درقابلمه حاوی آب جوش به مدت حدود 45 دقیقه الی 1 ساعت قرار می دهیم .
9- سپس بعد از پایان پخت و پس ازخنک شدن ، آنها را به مدت 10 الی 12 ساعت در یخچال می گذاریم . اکنون سوسیس ما آماده مصرف می باشد.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید