رولت خرما
مواد لازم | ||
1 |
خرما خشتی |
300 گرم |
2 |
روغن جامد یا کره |
50 الی 100 گرم |
3 |
آرد سفید |
2 قاشق غذاخوری |
4 |
ارده |
2 قاشق غذاخوری |
5 |
گردو |
به میزان لازم |
6 |
دارچین |
به میزان لازم |
طرز تهیه رولت خرما :
1- خرما را از هسته جدا کرده سپس درون ظرف استیل ریخته و روی حرارت بن ماری قرار می دهیم .
2- سپس 50 گرم کره یا روغن به آن اضافه می کنیم .
3- سپس خرما را با کره یا روغن کاملا ورز می دهیم تاخمیر صافی بدست آید .
4- سپس دارچین را به آن اضافه می کنیم .
5- یک عدد نایلون برداشته و از وسط آن را برش می زنیم .
6- سپس خرما را بین دو ورق نایلون صاف کرده و با وردنه روی آن را صاف می کنیم تا خمیر نازکی بدست آید.
7- آرد را درون تابه ای ریخته و آن را تفت می دهیم درحدی که تغییررنگ ندهد و بوی خامی آن ازبین برود.
8- سپس باقیمانده کره را به آن اضافه می کنیم .
9- بعد از آن ارده را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم .
10- سپس کمی که خنک شد این مواد را روی خرمای نازک شده می ریزیم .
11- سپس کمی گردو روی آن می ریزیم و آن را رول می کنیم .
12- ودرآخر به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار می دهیم و آنرا بصورت حلقه حلقه برش می زنیم.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید