اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در آذر ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۰
آذر

ساندویچ سوخاری

مواد لازم

1

مرغ چرخ کرده

150              گرم

2

پنیر پیتزا

200              گرم

3

قارچ

100              گرم

4

پیازچه

4 الی 5           عدد

5

پیاز

یک                 عدد

6

تخم مرغ

2                    عدد

7

سس قرمز

3   قاشق سوپ خوری

8

سس مایونز

2   قاشق سوپ خوری

9

سس خردل

2   قاشق سوپ خوری

10

پودر سوخاری

2                لیوان

11

فلفل دلمه ای خردشده

2/1             لیوان

12

نان تست (نان اسنک)

1                بسته

13

پودر آویشن، نمک، فلفل، روغن

      به میزان لازم


طرز تهیه ساندویچ سوخاری  :

 

1-    ابتدا پیاز را نگینی کرده و تفت می‌دهیم.
2-    سپس مرغ چرخ کرده + قارچ نگینی شده + پیازچه خرد شده+ فلفل دلمه ای خردشده  را اضافه می‌کنیم.
3-    سپس نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم.
4-    سس قرمز و خردل را نیز اضافه می‌کنیم.
5-    سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود .
6-    نان تست را برداشته و اطراف آن را می‌بریم  و روی آن کمی سس مایونز می‌ریزیم.
7-    سپس کمی پنیر پیتزا +  مواد بالا روی آن می‌ریزیم و دوباره کمی پنیر پیتزا و دراخر روی آن یک عدد نان دیگر قرار می‌دهیم.
8-    سپس تخم‌مرغ‌ها را با چنگال زده و با قلمو روی نانها می مالیم تا کاملا اغشته به تخم مرغ ها شود.
9-    سپس نانها را درون پودر سوخاری می غلطانیم  بطوریکه کاملا آغشته شود.
10-    سپس در روغن سرخ می کنیم .
 

 

 

ساندویچ سوخاری

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس    09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان