اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۳ مطلب در دی ۱۴۰۰ ثبت شده است

۱۷
دی


هات چیپس

 

 

مواد لازم

1

چیپس نمکی

         1                بسته

2

فلفل دلمه ای

         1                 عدد

3

پنیرپیتزا

       200               گرم

4

ژامبون

       100               گرم   

5

قارچ

       100               گرم

 

ذرت

       100               گرم

6

پنیر گودا

       100               گرم

7

شیر

        نصف            لیوان

8

سس فرانسوی

        4            قاشق غذاخوری

9

آویشن ، نمک ، فلفل ، جوز هندی

          به   میزان   لازم

 

طرز تهیه هات چیپس:

 


1-    ابتدا فلفل دلمه ای را نگینی خرد کرده و سپس کمی تفت دهید.
2-    قارچ را حلقه حلقه کرده و با کمی نمک ، آبلیمو و روغن تفت دهید.
3-    ژامبون را به صورت نواری برش بزنید.
4-    شیررابا پنیر گودا مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم قرار دهید (حرارت بسیار ملایم باشد)
تا زمانی که کمی غلیظ شود ودر اخر کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
5-    ظرف مورد نظر را برداشته درون ان یک لایه چیپس  بریزید.
6-    سپس کمی پنیر پیتزا روی چیپس ها بریزید.
7-    ژامبون ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، ذرت وسس فرانسوی بریزید.
8-    مقداری نمک ، فلفل و اویشن روی آن بپاشید.
9-    سپس این مراحل را به ترتیب تکرار کنید تا ظرف پر شود .
10-    سپس  شیر و پنیر گودای غلیظ شده را بریزید .
11-    در آخر درون فر با دمای 170 درجه سانتی گراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید

 

هات چیپس

 

 

 

لطفا نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۶
دی
  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۵
دی

کیک هویج و آناناس و  گردو

 

 

 

 

مواد لازم

1

شکر

 1                 لیوان

2

روغن

 یک چهارم       لیوان

3

آب

  یک چهارم      لیوان

4

آرد

 1 و یک دوم     لیوان

5

گردو  خرد شده

یک چهارم        لیوان

7

دارچین

 1                  قاشق مرباخوری

8

وانیل

  یک دوم          قاشق چای خوری

9

بکینگ پودر

یک دوم            قاشق چای خوری

10

آناناس

  یک دوم          قوطی

11

تخم مرغ

 4                  عدد

12

هویج رنده شده

 3                  عدد

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


طرزتهیه کیک هویج و آناناس و گردو :


1-    تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن می زنیم .
2-    سپس آب را اضافه می کنیم و مجددا با همزن می زنیم .
3-    سپس روغن مایع را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم .
4-    سپس آرد و  بکینگ پودر  و دارچین را اضافه کرده و با لیسک مخلوط می کنیم .
5-    سپس هویج و آناناس نگینی و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم .
6-    سپس درون قالب که از قبل چرب کرده و کاغذ انداخته ایم می ریزیم و درون فر با دمای 175 درجه به مدت 45دقیقه الی یک ساعت قرار می دهیم .
نکته : می توانیم حلقه های اناناس را در کف قالب چیده و در دایره وسط اناناس کمی هویج بریزیم .

 

 

لطفا نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان