کیک باقلوا
مواد لازم | ||
1 |
تخم مرغ |
3 عدد |
2 |
آرد |
1 و 4/1 لیوان |
3 |
روغن مایع |
4/1 لیوان |
4 |
شکر |
4/3 لیوان |
5 |
وانیل |
3/1 قاشق چای خوری |
6 |
هل |
1 قاشق چای خوری |
7 |
بکینگ پودر |
3/1 قاشق چای خوری |
8 |
گلاب |
2 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک باقلوا :
1- تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن زده تا سفید شود
2- سپس روغن مایع را اضافه می کنیم
3- گلاب را نیز اضافه می کنیم
4- آرد + بکینگ پودر + هل را اضافه می کنیم
5- درون قالب مورد نظر ریخته با دمای 175 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه
6- زمانی که کیک پخته شد زرینه را با کمی خلال پسته مخلوط کرده و با برس روی سطح کیک می مالیم و مجددا درون فر به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار می دهیم .
مواد زرینه
مواد زرینه | ||
1 |
زرده تخم مرغ |
یک عدد |
2 |
شیر |
یک قاشق مربا خوری |
3 |
زغفران |
کمی |
4 |
پودر قند |
یک قاشق مربا خوری |
طرز تهیه زرینه :
1- زرده تخم مرغ را باچنگال زده
2- پودر قند را به آن اضافه کرده و با چنگال مخلوط می کنیم
3- سپس شیر وزغفران را اضافه کنید
شربت کیک
شربت کیک | ||
1 |
شکر |
یک لیوان |
2 |
آب |
یک لیوان |
3 |
گلاب |
2/1 استکان |
4 |
باتکا |
2 قاشق غذاخوری |
طرزتهیه شربت کیک:
شکر+ آب + گلاب + باتکا مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم سپس روی کیک ریخته و سرو می کنیم .