اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در تیر ۱۴۰۱ ثبت شده است

۱۴
تیر

کیک باقلوا

 

 

Baklava cake

 

مواد لازم

1

تخم مرغ

3              عدد

2

آرد

1 و 4/1      لیوان

3

روغن مایع

 4/1          لیوان

4

شکر

 4/3          لیوان

5

وانیل

 3/1          قاشق چای خوری

6

هل

 1             قاشق چای خوری

7

بکینگ پودر

 3/1          قاشق چای خوری

8

گلاب

 2             قاشق غذا  خوری

 

طرز تهیه کیک باقلوا :

 


1-    تخم مرغ + شکر + وانیل را با همزن زده تا سفید شود
2-    سپس روغن مایع را اضافه می کنیم 
3-    گلاب را نیز اضافه می کنیم 
4-    آرد + بکینگ پودر + هل را اضافه می کنیم 
5-    درون قالب مورد نظر ریخته با دمای 175 درجه به مدت 35 تا 40 دقیقه 
6-    زمانی که کیک پخته شد زرینه را با کمی خلال پسته مخلوط کرده و با برس روی سطح کیک می مالیم و مجددا درون فر به مدت 5 الی 10 دقیقه قرار می دهیم .


مواد زرینه

مواد زرینه

1

زرده تخم مرغ

یک          عدد

2

شیر

یک         قاشق مربا خوری 

3

زغفران

کمی

4

پودر قند

یک         قاشق مربا خوری 

 



طرز تهیه زرینه :

 


1-    زرده تخم مرغ را باچنگال زده 
2-    پودر قند را به آن اضافه کرده و با چنگال مخلوط می کنیم 
3-    سپس شیر وزغفران را اضافه کنید


شربت کیک

شربت کیک

1

شکر

یک        لیوان

2

آب

یک        لیوان

3

گلاب

2/1       استکان

4

باتکا

2          قاشق غذاخوری



طرزتهیه شربت کیک:

 

شکر+ آب + گلاب + باتکا مخلوط کرده و روی حرارت مستقیم به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم سپس روی کیک ریخته و سرو می کنیم .

 

لطفا نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان