اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱ مطلب در آذر ۱۴۰۱ ثبت شده است

۲۷
آذر

کاپ کیک شکلاتی

 

مواد لازم

1

شکلات

     100       گرم

2

کره

     130       گرم

3

شکر

     120       گرم

4

آرد

    1 و 1/2   پیمانه

5

شکر

    1           پیمانه

6

پودر کاکائو

    2           قاشق غذا خوری

7

بکینگ پودر

    2           قاشق چای خوری

8

تخم مرغ

    3            عدد

9

وانیل

                   کمی

10

کاغذ کاپ کیک

    15 تا  20   عدد

11

کرمفیل

    به   میزان   لازم

 

طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی :

 


1-    شکلات را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شودو کنار بگذارید تا خنک شود .
2-    کره ی به دمای محیط رسیده را + شکر + وانیل با همزن زده تا کرم رنگ شود.
3-    سپس تخم مرغ ها  را یکی یکی اضافه کرده و هرکدام را یک دقیقه بزنید.
4-    سپس شکلات ذوب شده را اضافه کنید و با لیسک اضافه کنید.
5-    سپس  شیر را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید .
6-    آرد + پودر کاکائو + بکینگ پودر را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و به مواد بالا اضافه کنید.
7-    از مواد درون کاغذ کاپ کیک ریخته به طوریکه یک سوم قالب (کاغذ کاپ کیک) خالی بماند.
8-    همه کاپ کیک ها را درون سینی با فاصله قرار دهید .
9-    سپس درون فر با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید .
10-    پس از پخت آماده نوش جان کردن است.

 

لطفا

نقطه نظرات خود را با ما در میان بگذارید

09132146008

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان