۱۴
خرداد
ترشی آلبالو
مواد لازم | ||
1 |
آلبالو تازه |
1 کیلوگرم |
2 |
سرکه سفید |
2 لیوان |
3 |
آب |
1/5 لیوان |
4 |
نبات شاخه ای |
نصف شاخه |
5 |
نمک |
نصف قاشق چای خوری |
طرز تهیه :
1- آلبالوها را شسته و تمیز کنید.
2- سپس آلبالوها را درون ظرف شیشه ای بریزید.
3- سرکه و آب را با هم مخلوط کنید و روی آلبالوها درون شیشه بریزید.
4- نیمی ازشاخه نبات را درون شیشه بیندازید.
5- سپس در شیشه را بسته و به مدت 20 روز در جای خنک و تاریک قرار دهید .
نکته : مخلوط آب و سرکه در حدی باشد که روی سطح آلبالوها را کامل بپوشاند.