شیرینی نخودچی
شیرینی نخودچی
مواد لازم | ||
1 |
آرد نخودچی |
250 گرم |
2 |
پودر قند |
125 گرم |
3 |
روغن جامد قنادی |
125 گرم |
4 |
هل |
2/1 قاشق چایخوری |
5 |
دارچین |
به میزان لازم |
6 |
زغفران آب زده |
به میزان لازم |
7 |
خلال پسته (جهت تزئین) |
به میزان لازم |
8 |
شکلات (جهت تزئین) |
به میزان لازم |
طرز تهیه شیرینی نخودچی :
1- پودر قند + روغن جامد را مخلوط کرده و با قاشق هم می زنیم تا یکدست شود.
2- سپس با همزن زده تا کرم رنگ شود.
3- سپس زغفران غلیظ را اضافه کرده و یک دور با همزن می زنیم .
4- سپس مخلوط آرد و هل را اضافه کرده و با دست کمی ورز می دهیم.
5- سپس خمیررا یکبار چرخ می کنیم .
6.- خمیر را به مدت 3 الی 24 ساعت مکث می دهیم .
7- سپس خمیررا با وردنه به قطریک سانتیمتر باز می کنیم و با قالب های کوچک قالب می زنیم .
8- سپس درون سینی کاغذ انداخته قرار می دهیم و روی آن کمی دارچین یا پودر پسته می پاشیم و درون فر با دمای 150 درجه و به مدت 20 الی 30 دقیقه قرار می دهیم .
9- پس از اینکه سینی شیرینی را از فر درآوردیم به مدت 3 الی 4 ساعت کنار قرارداده تا کاملا خنک شود.
10- سپس ازسینی خارج می کنیم .
نکته :
1- خمیر را زیاد ورز ندهید چون از هم می پاشد و روغن آن جدا می شود.
2- زمانی شیرینی آماده است که بوی آرد نخودچی آن بلند شود.
3- وردنه را یک ساعت قبل دریخچال قراردهید تا به موا د نچسبد.
4- درزمستان 25 گرم از روغن جامد را کم کرده و 25 گرم روغن مایع استفاده کنید.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۰۱/۱۲