اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

نان پنجره ای

پنجشنبه, ۲۱ فروردين ۱۳۹۹، ۰۲:۴۸ ق.ظ

نان پنجـره ای

 

 

 

مواد لازم

1

آرد گندم

     50        گرم

2

آرد برنج

     50        گرم

3

نشاسته گندم

     50        گرم

4

شیر

    200   میلی لیتر

5

تخم مرغ

      2          عدد

6

روغن برای سرخ کردن

      2         پیمانه

7

پودر قند

 به    میزان    لازم


طرز تهیه نان پنجره ای :

 


1-    آرد گندم + آرد برنج + نشاسته گندم را با هم مخلوط کنید .
2-    شیر را به تدریج اضافه کرده ، تخم مرغ ها را نیز بیفزایید و مخلوط کنید.
3-    داخل قابلمه کوچکی روغن بریزید و قالب نان پنجره ای را داخل روغن بگذارید ، طوری که روغن تا روی قالب را بپوشاند و روی حرارت قراردهید تا داغ شود.
4-    سپس قالب داغ را درمواد فرو برده و دوباره در روغن فرو کنید تا نان پنجره ای پف کنید و از قالب جدا شود .
5-    نان پنجره ای ها را درصافی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود . پس از سرد شدن کامل ، روی آنها پودر قند الک کنید.

 

شیرینی
 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی