اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

ژله میوه ای

چهارشنبه, ۲۷ فروردين ۱۳۹۹، ۰۳:۱۵ ق.ظ


ژله میوه ای

 

 

 

مواد لازم

1

ژله در دو رنگ

     2          بسته     

2

آب جوش

     4          لیوان

3

خامه یا بستنی

     100       گرم

4

میوه جهت تزئین

    به میزان   لازم


طرز تهیه ژله میوه ای  :

 


1-    ابتدا هربسته ژله را با 2 لیوان آب جوش مخلوط کرده تا کاملا مخلوط گردد.
2-    سپس قالب مورد نظر را کمی چرب کرده و میوه مورد نظر(گیلاس ، موز ،آناناس و...) را به دلخواه کف قالب بچینید.
3-    سپس کمی از ژله حل شده را روی میوه ها ریخته و درون یخچال قرارداده تا کمی خود را بگیرد. 
4-    سپس بقیه ژله را روی آن ریخته و مجددا درون یخچال قرارداده تا کمی خود را بگیرد .
5-    ژله دوم را با بستنی یا خامه مخلوط کرده و روی مواد قبلی بریزید.
6-    سپس مجددا به مدت 5 الی 6 ساعت درون یخچال قرارداده تا کاملا ببندد .
7-    سپس میل کنید.

 

دسر ژله میوه ای

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی