کیک مکزیکی
کیک مکزیکی
مواد لازم | ||
1 |
تخم مرغ |
5 عدد |
2 |
روغن مایع |
4/1 لیوان |
3 |
شکر |
1 لیوان+1 قاشق غذاخوری |
4 |
آرد |
1 + 2/1 لیوان |
5 |
پودر گردو |
4/1 لیوان |
6 |
آب |
4/1 لیوان |
7 |
پودر کاکائو |
یک قاشق غذاخوری |
8 |
وانیل |
2/1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه کیک مکزیکی :
1- تخم مرغ + شکر+ وانیل را با همزن زده تا سفید رنگ شود.
2- سپس آب را اضافه کرده وبا همزن می زنیم.
3- سپس روغن مایع را اضافه می کنیم .
4- سپس آرد و پودر کاکائو را به مواد بالا اضافه می کنیم .
5- سپس پودر گردو را اضافه می کنیم.
6- سپس درون قالب مورد نظر ریخته به مدت 45 دقیقه الی یک ساعت درون فر بادمای 175 درجه قرار میدهیم.
موادلازم کرم شکلات کیک مکزیکی | ||
1 |
زرده تخم مرغ |
2 عدد |
2 |
پودر کاکائو |
5 قاشق غذاخوری |
3 |
وانیل |
3/1 قاشق چایخوری |
4 |
پودر قند |
10 قاشق غذاخوری |
5 |
شیر |
4 الی 5 قاشق غذاخوری |
6 |
روغن مایع (یا کره ) |
4/1 لیوان (100 گرم) |
طرز تهیه کرم شکلات :
1- زرده + وانیل + پودر قند را باهمزن زده تاسفید رنگ شود.
2- سپس پودر کاکائو را اضافه می کنیم .
3- سپس روغن مایع یا کره نرم شده را اضافه می کنیم .
4- شیر را نیز درهر مرحله که مواد سفت شد کمی به آن اضافه می کنیم.
5- سپس مواد را در روی حرارت بن ماری به مدت 15 الی 20 دقیقه قرارمی دهیم .
زمانیکه کیک پخته شد وسرد شد روی سطح کیک می ریزیم وروی سس را با خامه تزئین می کنیم .
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۰۱/۲۷