اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

دسرموکا

جمعه, ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۹، ۰۵:۱۶ ق.ظ

دسر موکا
 

مواد لازم

1

شیر

1+2/1                  لیـــــــــوان

2

شکر

2/1                      لیـــــــــوان

3

آب

4/1                      لیـــــــــوان

4

پودر ژلاتین

4                     قاشق چای خوری

5

نسکافه

1                     قاشق چای خوری

6

وانیل

2/1                  قاشق چای خوری

7

پودرکاکائو

2                     قاشق سوپ خوری

8

زرده تخم مرغ

1                        عــــــــــدد

 

طرز تهیه دسر موکا :

 


1-    زرده تخم مرغ + نیمی از شکر + وانیل را باهمزن زده تا کرم رنگ شود.
2-    پودرژلاتین را با 4/1 لیوان آب ، بن ماری کنید . 
3-    باقیمانده شکر  + پودر کاکائو + نسکافه را مخلوط کنید ، سپس با شیر مخلوط  کرده و روی حرارت مستقیم قراردهید تا مواد حل شود .
4-    سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و درون قالب مورد نظر ریخته وبه مدت 8 ساعت درون یخچال قرار دهید .
 

 

دسرموکا

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۱)

  • مروارید سلطانی
  • عالیه😍😍

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی