پنکیک گوشت
پنکیک گوشت
مواد لازم برای تهیه خمیر پنکیک | ||
1 |
آرد سفید |
1+2/1 لیــــــــــوان |
2 |
شیر |
2 لیــــــــــوان |
3 |
آب |
2/1 لیــــــــــوان |
4 |
روغن مایع |
4 قاشق غذاخوری |
5 |
تخم مرغ |
3 عـــــــــــدد |
6 |
نمک وفلفل سفید |
به میـــزان لازم |
طرز تهیه پنکیک گوشت :
1- تخم مرغ + آرد + روغن + شیر+ آب و نمک و فلفل را مخلوط کرده بزنید تا مایع کاملا صاف شود اگر گلوله شد از صافی رد کنید.
2- کف تابه دسته دارکوچکی را چرب کرده ، یک ملاقه کوچک از مایع را ریخته بگذارید یک طرف آن سرخ شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
3- مواد گوشتی را روی نان ها ریخته و آنرا مانند رولت بپیچید.
4- سپس درون ظرف پیرکسی قرارداده و 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه قراردهید .
طرز تهیه مواد گوشتی :
مواد میانی رولت عینا شبیه مواد گوشتی مایه ماکارونی که کاملا آب آن گرفته شده است .
نکته : می توان مواد گوشت را به این صورت آماده کرد که:
1- ربع کیلو گوشت سردست گوسفند را از چرخ گوشت رد کرده آنرا در روغن سرخ کنید.
2- کمی نعناع تازه خرد کرده + جعفری خردشده + پیاز داغ + ادویه + نمک و فلفل را مخلوط کرده و در وسط رولت ها قراردهید .
3- در آخر رولت ها را در ظرف چیده و اطراف آنها را با سبزیجات مختلف تزئین کنید.
باعرض ادب و احترام
تلفن تماس با ما 09132146008
لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید
- ۹۹/۰۲/۲۶