اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

حلوای سه رنگ

يكشنبه, ۲۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ ق.ظ

حلوای سه رنگ

 

مواد لازم

1

آرد سفید

 300        گرم

2

پودر قند

 250        گرم

3

روغن قنادی

یا کره

 150        گرم

 200        گرم

4

پودر کاکائو

 1 قاشق سوپ خوری

5

پودر هل

به  میزان    لازم

6

زعفران غلیظ

به  میزان    لازم

 

 

طرز تهیه حلوای سه رنگ  :

 

1-    ابتدا آرد را روی حرارت ملایم بو داده به حدی که تغییر رنگ ندهد.
2-    سپس روغن را اضافه کرده هم می زنیم تا آرد و روغن کاملا به خرد هم رود .
3-    سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود پس از خنک شدن پودر قند الک شده را اضافه می کنیم (آرد و روغن مخلوط شده نباید داغ باشند ).
4-    حال مواد را به سه قسمت تقسیم می کنیم
5-    قسمت اول را که سفیداست کمی وانیل به آن اضافه می کنیم .
6-    به قسمت دوم زغفران غلیظ دم کرده  اضافه می کنیم تا این مواد زرد رنگ شود . (زعفران باید غلیظ باشد و آب آن نباید زیاد باشد چون حلوا ترک می خورد )
7-    به قسمت سوم پودر کاکائو و هل را اضافه می کنیم .
8-    سپس قسمت اول که سفید رنگ بود را یکبار چرخ می کنیم و بعد از آن  موادی که با زعفران مخلوط شده بود را چرخ می کنیم و در آخر موادی که با پودر کاکائو مخلوط شده بود چرخ می کنیم .
9-    سپس مواد  را با وردنه صاف می کنیم . اگر حلوا در حین پیچیدن خیلی شکننده بود مقدار خیلی کم روغن مایع اضافه می کنیم .
10-    ابتدا مواد سفید رنگ را که با وردنه صاف کرده بودیم با خط کش به طول 20 و عرض  15 سانتیمتر برش می زنیم
11-    سپس مواد زرد رنگ را با وردنه صاف کرده و با خط کش به طول 20 و عرض 14 سانتیمتر برش می زنیم و روی مواد سفید رنگ پهن می کنیم .
12-    و درنهایت موادی که با پودر کاکائو مخلوط شده بود را با وردنه صاف کرده و با خط کش به وطول 20 و عرض 13 سانتیمتر برش زده و روی مواد زرد رنگ پهن می کنیم
13-    سپس مواد را با دقت رول می کنیم (مانند رولت)
14-    سپس بصورت حلقه حلقه برش می زنیم و سرو می کنیم .

 


نکته 1- اگر خواستیم از کره در مواد استفاده کنیم باید حتما مقداری روغن قنادی هم باشد
          چون روغن قنادی چسبندگی بیشتری به مواد می دهد.
نکته 2- حلوای سه رنگ را می توان به سه مدل لوزی ، شطرنجی  و رولی پیچید.
نکته 3- اگردرهنگام عبور از چرخ گوشت مواد خیلی سفت بود کمی کره درون آن
         ریخته سپس کم کم مواد را داخل چرخ گوشت می ریزیم .
نکته 4- میتوانیم بین لایه های حلوا شکلات تخته ای را تنها و بدون روغن یا کره روان کرد وبین لایه های حلوا ریخته چون چسبندگی بیشتری می دهد.
نکته 5- دریخچال قرار ندهید چون مواد سفت میشود .

 

حلوای سه رنگ

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی