اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۷
مهر

حلوای سه رنگ

 

مواد لازم

1

آرد سفید

 300        گرم

2

پودر قند

 250        گرم

3

روغن قنادی

یا کره

 150        گرم

 200        گرم

4

پودر کاکائو

 1 قاشق سوپ خوری

5

پودر هل

به  میزان    لازم

6

زعفران غلیظ

به  میزان    لازم

 

 

طرز تهیه حلوای سه رنگ  :

 

1-    ابتدا آرد را روی حرارت ملایم بو داده به حدی که تغییر رنگ ندهد.
2-    سپس روغن را اضافه کرده هم می زنیم تا آرد و روغن کاملا به خرد هم رود .
3-    سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود پس از خنک شدن پودر قند الک شده را اضافه می کنیم (آرد و روغن مخلوط شده نباید داغ باشند ).
4-    حال مواد را به سه قسمت تقسیم می کنیم
5-    قسمت اول را که سفیداست کمی وانیل به آن اضافه می کنیم .
6-    به قسمت دوم زغفران غلیظ دم کرده  اضافه می کنیم تا این مواد زرد رنگ شود . (زعفران باید غلیظ باشد و آب آن نباید زیاد باشد چون حلوا ترک می خورد )
7-    به قسمت سوم پودر کاکائو و هل را اضافه می کنیم .
8-    سپس قسمت اول که سفید رنگ بود را یکبار چرخ می کنیم و بعد از آن  موادی که با زعفران مخلوط شده بود را چرخ می کنیم و در آخر موادی که با پودر کاکائو مخلوط شده بود چرخ می کنیم .
9-    سپس مواد  را با وردنه صاف می کنیم . اگر حلوا در حین پیچیدن خیلی شکننده بود مقدار خیلی کم روغن مایع اضافه می کنیم .
10-    ابتدا مواد سفید رنگ را که با وردنه صاف کرده بودیم با خط کش به طول 20 و عرض  15 سانتیمتر برش می زنیم
11-    سپس مواد زرد رنگ را با وردنه صاف کرده و با خط کش به طول 20 و عرض 14 سانتیمتر برش می زنیم و روی مواد سفید رنگ پهن می کنیم .
12-    و درنهایت موادی که با پودر کاکائو مخلوط شده بود را با وردنه صاف کرده و با خط کش به وطول 20 و عرض 13 سانتیمتر برش زده و روی مواد زرد رنگ پهن می کنیم
13-    سپس مواد را با دقت رول می کنیم (مانند رولت)
14-    سپس بصورت حلقه حلقه برش می زنیم و سرو می کنیم .

 


نکته 1- اگر خواستیم از کره در مواد استفاده کنیم باید حتما مقداری روغن قنادی هم باشد
          چون روغن قنادی چسبندگی بیشتری به مواد می دهد.
نکته 2- حلوای سه رنگ را می توان به سه مدل لوزی ، شطرنجی  و رولی پیچید.
نکته 3- اگردرهنگام عبور از چرخ گوشت مواد خیلی سفت بود کمی کره درون آن
         ریخته سپس کم کم مواد را داخل چرخ گوشت می ریزیم .
نکته 4- میتوانیم بین لایه های حلوا شکلات تخته ای را تنها و بدون روغن یا کره روان کرد وبین لایه های حلوا ریخته چون چسبندگی بیشتری می دهد.
نکته 5- دریخچال قرار ندهید چون مواد سفت میشود .

 

حلوای سه رنگ

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۶
مهر

کیک مافین

 

 

مواد لازم

1

تخم مرغ

    6               عدد

2

ماست

    1               لیوان

3

روغن جامد خانگی

  2/1              لیوان

4

شکر

 1 و  2/1         لیوان

5

آرد

   2                 لیوان

6

پودرکاکائو

   3         قاشق مربا خوری

7

بکینگ پودر

1 و 2/1   قاشق مربا خوری

8

جوش شیرین

1            قاشق چای خوری

9

وانیل

 3/1        قاشق چای خوری

10

کرم فیل

    به     میزان     لازم

 

طرز تهیه کیک مافین :

 

 

  1. ابتدا زرده و سفیده را جدا می کنیم .
  2.  سپس روغن جامد + شکر را با همزن می زنیم .
  3. سپس زرده ها را دانه دانه اضافه می کنیم .
  4. سپس وانیل را اضافه کرده  وبا همزن می زنیم .
  5. جوش شیرین را در ماست حل کرده و  به مواد بالا اضافه می کنیم .
  6. سپس آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را به مواد بالا اضافه می کنیم .
  7. سپس سفیده ها را جداگانه زده و به مواد بالا اضافه می کنیم .
  8. سپس تا 3/1 ازقالب را با  مواد پر می کنیم
  9. سپس کمی کرم فیل روی آن ریخته مجددا کمی مواد روی آن می ریزیم به طوری که نیمی از قالب خالی بماند .
  10. سپس قالب ها را با فاصله ، درون سینی چیده  و با دمای 175 درجه به مدت 35 الی 40 دقیقه درون فر قرار می دهیم .

 

 

کیک مافین

 

 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان