مواد لازم | ||
1 |
گوشت چرخ کرده |
400 گرم |
2 |
کره |
100 گرم |
3 |
آرد سوخاری درصورت نیاز |
2-1 ق غ |
4 |
سس مایونز |
2 ق غ |
5 |
سبزی معطر (ترخان، مرزه،نعناع) |
1 ق چ (ازهرکدام) |
6 |
بکینگ پودر |
1 ق م |
7 |
تخم مرغ |
2 عدد |
8 |
هویج متوسط پخته شده (یا کوکتل یا تخم مرغ آب پز شده) |
2 عدد |
9 |
نمک ، فلفل ، زردچوبه |
به میزان لازم |
1- ابتدا کره را بن ماری می کنیم
2- سپس تخم مرغ را درظرفی شکسته و خوب می زنیم تا پف کند.
3- سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و به دلخواه کمی پودرسیر+ نمک + فلفل + زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم .
4- سپس سس مایونز را نیز اضافه کرده و کره آب شده را هم می ریزیم .
5- سپس آرد سوخاری را اضافه کرده خوب هم می زنیم .
6- سپس کف قالب انگلیسی را فویل انداخته و خوب چرب می کنیم.
7- سپس به مواد آماده شده سبزی معطر و بکینگ پودررا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم .
8- سپس نیمی ازمواد را در قالب می ریزیم و دروسط قالب هویج درسته آب پزشده(یاکوکتل یا تخم مرغ آب پز) می چینیم .
9- سپس بقیه مواد را روی هویج ریخته وسطح مواد را صاف می کنیم .
10- سپس قالب را درون فر با دمای 180 درجه و به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.
مواد لازم | ||
1 |
شکلات سفید کارات |
200 گرم |
2 |
کیک خرد شده |
300 الی 400 گرم |
3 |
شکلات کاکائویی |
150 گرم |
4 |
کرم مخصوص |
به میزان لازم |
|
خمیر فوندانت |
به میزان لازم |
|
ترایفل |
به میزان لازم |
|
مروارید خوراکی |
به میزان لازم |
مواد لازم کرم پاپ اسکیلز | ||
1 |
پنیر ماسکار پونه |
200 گرم |
2 |
پودر قند |
250 تا 300 گرم |
3 |
کره |
125 گرم |
4 |
وانیل |
4/1 قاشق چای خوری |
5 |
نوتلا |
1 قاشق غذاخوری پر |
1- پودر قند ، وانیل ، و کره را باهمزن بزنید تا مواد کاملا یکدست شود
2- سپس پنیر را اضافه کرده و مجددا با همزن بزنید .
3- در آخر نوتلا را نیز اضافه کرده و یکدور دیگر با همزن بزنید .
1- ابتدا شکلات سفید را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شود .
2- سپس شکلات ها را قاشق قاشق داخل قالب های مخصوص ریخته به طوریکه کف و دیواره قالب را به طور کامل بپوشاند و درون یخچال قراردهید تا کاملا بسته شود .
3- سپس کیک را کاملا خرد کرده و با کرم مخصوص مخلوط کنید .
4- شکلات کاکائویی را که از قبل بن ماری کرده اید را به مواد بالا اضافه کنید .
5- این مخلوط بالا را با دست داخل قالب های پاپ اسکیلز قرار دهید و روی آنرا صاف کنید .
6- سپس چوب بستنی داخل قالب فروکنید و درون یخچال قراردهید تا کاملا سفت شود .
7- سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مجددا روی آن شکلات سفید ذوب شده بریزید و درون یخچال قراردهید تا کاملا بسته شود .
8- سپس از قالب خارج کرده و با خمیر فوندانت و ترایفل و مروارید خوراکی به دلخواه تزئین کنید.