اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۳ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

۲۷
آذر

شیرینی کوکی شب یلداشیرینی شب یلداکوکی شب یلدا

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۵
آذر

میتلف 

 

مواد لازم

1

گوشت چرخ کرده

 400   گرم

2

کره

 100   گرم

3

آرد سوخاری درصورت نیاز

 2-1   ق غ

4

سس مایونز

 2      ق غ

5

سبزی معطر (ترخان، مرزه،نعناع)

 1      ق چ (ازهرکدام)

6

بکینگ پودر

 1      ق م

7

تخم مرغ

 2      عدد

8

هویج متوسط پخته شده (یا کوکتل یا تخم مرغ آب پز شده)

 2      عدد

9

نمک ، فلفل ، زردچوبه

به میزان لازم

 

طرز تهیه میتلف : 


1-    ابتدا کره را بن ماری می کنیم 
2-    سپس تخم مرغ را درظرفی شکسته و خوب می زنیم تا پف کند.
3-    سپس گوشت چرخ شده را اضافه کرده و به دلخواه کمی پودرسیر+ نمک + فلفل + زردچوبه اضافه می کنیم و مواد را خوب مخلوط می کنیم .
4-    سپس سس مایونز را نیز اضافه کرده و کره آب شده را هم می ریزیم .
5-    سپس آرد سوخاری را اضافه کرده خوب هم می زنیم .
6-    سپس کف قالب انگلیسی را فویل  انداخته و خوب چرب می کنیم.
7-    سپس به مواد آماده شده سبزی معطر و بکینگ پودررا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم .
8-    سپس نیمی ازمواد را در قالب می ریزیم و دروسط قالب هویج درسته آب پزشده(یاکوکتل یا تخم مرغ آب پز)  می چینیم .
9-    سپس بقیه مواد را روی هویج ریخته وسطح مواد را صاف می کنیم .
10-    سپس قالب را درون فر با دمای 180 درجه و به مدت 45 دقیقه قرار می دهیم.

 

میتلف

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۴
آذر

پاپ اسکیلز

 

پاپ اسکیلز

 

مواد لازم

1

شکلات سفید کارات

      200                 گرم

2

کیک خرد شده

      300 الی 400      گرم

3

شکلات کاکائویی

      150                 گرم

4

کرم مخصوص

    به        میزان       لازم

 

خمیر فوندانت

    به        میزان       لازم

 

ترایفل

    به        میزان       لازم

 

مروارید خوراکی

    به        میزان       لازم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مواد لازم کرم پاپ اسکیلز

1

پنیر ماسکار پونه

       200                گرم

2

پودر قند

       250   تا 300     گرم

3

کره

         125              گرم

4

وانیل

       4/1   قاشق چای خوری

5

نوتلا

        1     قاشق غذاخوری پر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه کرم پاپ اسکیلز  :


1-    پودر قند ، وانیل ، و کره را باهمزن بزنید تا مواد کاملا یکدست شود
2-    سپس پنیر را اضافه کرده و مجددا با همزن بزنید .
3-    در آخر نوتلا را نیز اضافه کرده و یکدور دیگر با همزن بزنید .

 

طرزتهیه پاپ اسکیلز:

 


1-    ابتدا شکلات سفید را روی حرارت بن ماری قرارداده تا ذوب شود .
2-    سپس شکلات ها را قاشق قاشق داخل قالب های مخصوص ریخته به طوریکه کف و دیواره قالب را به طور کامل بپوشاند و درون یخچال قراردهید تا کاملا بسته شود .
3-    سپس کیک را کاملا خرد کرده و با کرم مخصوص مخلوط کنید .
4-    شکلات کاکائویی را که از قبل بن ماری کرده اید را  به مواد بالا اضافه کنید .
5-    این مخلوط بالا را با دست داخل قالب های پاپ اسکیلز قرار دهید و روی آنرا صاف کنید .
6-    سپس چوب بستنی داخل قالب فروکنید و درون یخچال قراردهید تا کاملا سفت شود .
7-    سپس قالب را از یخچال خارج کرده و مجددا روی آن شکلات سفید ذوب شده بریزید و درون یخچال قراردهید تا کاملا بسته شود .
8-    سپس از قالب خارج کرده و با خمیر فوندانت و ترایفل و مروارید خوراکی به دلخواه تزئین کنید.

 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان