اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسردراصفهان از مبتدی تا پیشرفته

اموزش کیک و دسر در اصفهان | با مربی حرفه ای

دوره های اموزشی کیک و دسر در اصفهان از مبتدی تا پیشرفته با مدیریت خانم بهشتی 09132146008

پربیننده ترین مطالب
محبوب ترین مطالب

۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

۲۹
ارديبهشت

 

آش شله قلمکار

 

 

مواد لازم

1

گوشت گردن

  500      گـــــــــــرم

2

سبزی پاک کرده (تره - گشنیز- شمبلیله - جعفری-اسفناج - شوید)

  500      گـــــــــــرم

3

لوبیا سفید

  300      گـــــــــــرم

4

عدس

  300      گـــــــــــرم

5

ماش

    1        لیــــــــوان

6

خرده برنج

    1        لیــــــــوان

7

لوبیا چیتی

  نصف     لیـــــــــوان

8

نخود

  نصف     لیـــــــــوان

9

پیاز سرخ کرده

     3       عــــــــــدد

10

نعناع داغ

   به  میزان  لازم

11

نمک ، فلفل ، زردچوبه 

   به  میزان  لازم    

 

  

طرز تهیه آش شله قلمکار  :

 


1-    حبوبات (به جز ماش ) را از شب قبل خیس کرده و جداگانه هرکدام را بپزید.
2-    سبزیجات را پاک کرده بصورتیکه  بلندی سبزی 10 سانتیمتر باشد. ( چون بلندی سبزی باعث کشدارشدن آش می شود).
3-    سپس سبزی را با برنج و ماش بپزید.
4-    گوشت را همراه با پیاز و نمک بپزید ، سپس آنرا با گوشت کوب بکوبید تا کاملا سفید و کشدار شود.
5-    سبزی را با گوشت مخلوط کرده ، نیمی از حبوبات را به آن اضافه کنید و با گوشت کوب بکوبید تا کاملا کشدار شود.
6-    سپس کمی نعناع داغ و نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
7-    سپس کمی پیازداغ به آن اضافه کنید .
8-    سپس آنرا با پیازداغ ، نعناع داغ و حبوبات تزئین کنید و میل فرمائید. نوش جان !

 

آش شله قلمکار

 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۶
ارديبهشت

دسر پذیرایی

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۶
ارديبهشت

پنکیک گوشت 

 

 

مواد لازم برای تهیه خمیر پنکیک

1

آرد سفید

1+2/1           لیــــــــــوان

2

شیر

    2              لیــــــــــوان

3

آب

  2/1             لیــــــــــوان

4

روغن مایع

  4                قاشق غذاخوری

5

تخم مرغ

  3               عـــــــــــدد

6

نمک وفلفل سفید

                   به میـــزان لازم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه پنکیک گوشت  :

 


1-    تخم مرغ + آرد + روغن + شیر+ آب و نمک و فلفل  را مخلوط کرده بزنید تا مایع کاملا صاف شود اگر گلوله شد از صافی رد کنید.
2-    کف تابه دسته دارکوچکی را چرب کرده ، یک ملاقه کوچک از مایع را ریخته بگذارید یک طرف آن سرخ شود و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.
3-     مواد گوشتی را روی نان ها  ریخته و آنرا مانند رولت بپیچید.
4-    سپس درون ظرف پیرکسی قرارداده و 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه قراردهید .


طرز تهیه مواد گوشتی :

 


مواد میانی رولت عینا شبیه مواد گوشتی مایه ماکارونی که کاملا آب آن گرفته شده  است .
نکته : می توان مواد گوشت را به این صورت آماده کرد که:
1-     ربع کیلو گوشت سردست گوسفند را از چرخ گوشت رد کرده آنرا در روغن سرخ کنید.
2-    کمی نعناع تازه خرد کرده + جعفری خردشده + پیاز داغ + ادویه + نمک و فلفل را مخلوط کرده و در وسط رولت ها قراردهید .
3-    در آخر رولت ها را در ظرف چیده و اطراف آنها را با سبزیجات مختلف تزئین کنید.

 

پنکیک گوشت

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۶
ارديبهشت

دسر موکا
 

مواد لازم

1

شیر

1+2/1                  لیـــــــــوان

2

شکر

2/1                      لیـــــــــوان

3

آب

4/1                      لیـــــــــوان

4

پودر ژلاتین

4                     قاشق چای خوری

5

نسکافه

1                     قاشق چای خوری

6

وانیل

2/1                  قاشق چای خوری

7

پودرکاکائو

2                     قاشق سوپ خوری

8

زرده تخم مرغ

1                        عــــــــــدد

 

طرز تهیه دسر موکا :

 


1-    زرده تخم مرغ + نیمی از شکر + وانیل را باهمزن زده تا کرم رنگ شود.
2-    پودرژلاتین را با 4/1 لیوان آب ، بن ماری کنید . 
3-    باقیمانده شکر  + پودر کاکائو + نسکافه را مخلوط کنید ، سپس با شیر مخلوط  کرده و روی حرارت مستقیم قراردهید تا مواد حل شود .
4-    سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و درون قالب مورد نظر ریخته وبه مدت 8 ساعت درون یخچال قرار دهید .
 

 

دسرموکا

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۲۶
ارديبهشت

سینی فینگرفود

 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۱۰
ارديبهشت

دسر آناناس

 

 

 

مواد لازم

1

کمپوت آناناس حلقه ای

 8 تا 10         عدد

2

کمپوت گیلاس

 8 تا 10         عدد

3

تخم مرغ

 3                 عدد

4

کره

 60               گرم

5

پودر قند

سه چهارم       لیوان

6

ورق ژلاتین

 3                ورق

7

آب کمپوت آناناس (رانی )

 1 + 1/2       پیمانه

8

خامه فرم گرفته

   1              پیمانه

9

ژله بی رنگ

   1               بسته

 

طرز تهیه دسر اناناس :

 

 


1-    کمپوت ها و گیلاس ها را کف ظرف ریخته و ژله بی رنگ را روی آن ریخته و درون یخچال  قرار داده تا نیم بند شود.
2-    پودر قند + زرده را باهمزن زده تا کرم رنگ شود سپس کره به دمای محیط رسیده  را به آن اضافه می کنیم .
3-    سپس ژلاتین را با آب آناناس بن ماری می کنیم .
4-     خامه را نیز جداگانه زده تا کمی فرم بگیرد.
5-    سفیده را نیز جداگانه زده  تا کاملا سفت شود.
6-    سفیده + خامه را مخلوط کرده و سپس همه موارد را باهم مخلوط می کنیم  و درون قالب مورد نظر می ریزیم و به مدت 8 ساعت درون یخچال قرار می دهیم .

 

دسر اناناس

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 


 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۹
ارديبهشت

خرما در خمیر

 

 

مواد لازم

1

 آرد سفید

   250        گرم

2

کره

5 تا 25       گرم

3

خرما رطبی

40 تا 50    عـدد

4

زرده تخم مرغ

    2          عـدد

5

ماست غلیظ

    2   قاشق غذاخوری

6

بیکینگ پودر

    2   قاشق غذاخوری

7

نمک

       کـــــــــــمی

8

گردو(4/1 گردودرهرخرما)

      به تعداد خرما

 

طرز تهیه خرما درخمیر :

 


1-    آرد + نمک + زرده های تخم مرغ + کره نرم شده + ماست غلیظ مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد.
2-    سپس خمیر را درون نایلون قرارداده و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم .
3-    خرماها را هسته گرفته و درون هر کدام یک چهارم گردو قرار می دهیم .
4-    سپس مقداری از خمیر را برداشته و با وردنه نازک می کنیم و با کاتر گرد برش می زنیم .
5-    سپس یک خرما وسط آن  قرارداده وآنرا می پیچیم  تا به شکل بیضی درآید و بقیه را نیز به همین روال تهیه می کنیم .
6-    سپس درون سینی کاغذ انداخته روی هر خمیر کمی زعفران می مالیم  و  با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه درون فر قرار می دهیم  .
 

 

خرما در خمیر

 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان
۰۳
ارديبهشت

کیک گردو وخرما:

 

 

مواد لازم

1

تخم مرغ

4            عـــدد

2

شکر

1            لیوان

3

آرد

2            لیوان

4

گردو و خرما

1            لیوان

5

آب جوش

1/2         لیوان

6

ماست

1/2         لیوان

7

روغن مایع

1/2         لیوان

8

وانیل

1/2     قاشق چایخوری

9

 پودرکاکائو

1        قاشق غذاخوری 

10

جوش شیرین

1      قاشق مربا خوری

11

بکینگ پودر

1/2    قاشق مرباخوری

12

دارچین ، هل

    به  میزان دلخواه

 

طرز تهیه کیک گردو و خرما :

 


1-    تخم مرغ + شکر + وانیل  را با همزن زده تا غلیظ شود.
2-    سپس نیمی از آب جوش را اضافه کرده و مجددا با همزن می زنیم .  
3-    ماست و جوش شیرین را مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه می کنیم.
4-    سپس روغن مایع را اضافه کرده و با  لیسک مخلوط می کنیم.
5-    آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر را اضافه می کنیم .
6-    بقیه آب را با خرما مخلوط کرده و همراه با گردو به مواد قبلی اضافه می کنیم .
7-    سپس درون قالب مورد نظر ریخته به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت با دمای 175 درجه سانتیگراد درون فر قرار می دهیم .

 

 

 

کیک گردو و خرما

 

 

 

باعرض ادب و احترام 

تلفن تماس با ما 09132146008

لطفا نقطه نظرات خود را در زیر درج کنید 

 

 

 

  • افسانه بهشتی اموزش کیک و دسر در اصفهان